امروز برای شما به درخواست یکی از کاربران عزیز آموزش ساخت نوشته ی تورفته رو برای شما آماده سازی کردم که امیدوارم از این آموزش خوشتون بیاد و برای شما مفید باشه راستی اگه کسی از کاربران وب آموزش خواستی رو می خواد به صورت نظر یا ایمیل به من بگه منم خیلی سریع آموزش رو برای کاربر عزیز آماده می کتم فقط یه خواهش دارم این که وب رو به دوستاتون معرفی کنید ممنون.

تصویر نهایی آموزش:

www.Photoshopi.lxb.ir/آموزش ساخت متن تو رفته

برای دانلود ویدیوی فشرده شده به ادامه ی مطلب بروید

امروز برای شمابه درخواست یکی از کاربران عزیز آموزش ساخت نوشته ی تورفته رو برای شما آماده سازی کردمکه امیدوارم از این آموزش خوشتون بیاد و برای شما مفید باشه راستی اگه کسی از کاربران وب آموزش خواستی رو می خواد به صورت نظر یا ایمیل به من بگه منم خیلی سریع آموزش رو برای کاربر عزیز آماده می کتم فقط یه خواهش دارم این که وب رو به دوستاتون معرفی کنید ممنون.

تصویر نهایی آموزش:

www.Photoshopi.lxb.ir/آموزش ساخت متن تو رفته

تصویر باکیفیت:

www.Photoshopi.lxb.ir/آموزش فتوشاپ

مشخصات ویدیوی آموزشی:

نرم افزار به کار برده شده:Adobe Photoshop CS5

مدت زمان آموزش: حدود 10 دقیقه

حجم فایل آموزشی:14 MB

پسورد: پسورد ندارد!

دانلود با لینک مستقیم:

دانلود از سرور فتوشاپی

فیلم آموزشی ساخت آیکون تماس با ما

آموزش ویدیویی ایجاد افکت شیشه بر روی تصویر - آرشیو

فیلم آموزشی ساخت سایه و روشنایی بدون استفاده از layer style

آموزش ویدیویی ساخت هدر

آموزش ویدیویی ساخت نوشته زیبا در فتوشاپ

آموزش ویدیویی ساخت چشم و ابرو و... بر روی سیب

آموزش ویدیویی ایجاد افکت شیشه بر روی تصویر

آموزش ,رو ,وب ,کاربران ,عزیز ,تصویر ,برای شما ,رو برای ,از کاربران ,سریع آموزش ,منم خیلی ,تصویر نهایی آموزش ,ممنون تصویر نهایی ,کنید ممنون تصویر

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مطالب اینترنتی مامان و بابای من filimobebin313 فرهاد اکسچنج دانلود رایگان فیلم tasmehps پایگاه کسب درآمد اینترنتی مطمئن رایگان deltatourism آموزش رایگان بورس بن بست عشق