امروز برای شما دوستداران فتوشاپ و کاربران عزیز وب سایت آموزش حرفه ای فتوشاپ آموزش ایجاد چشم و ابرو و . بر روی سیب را برای شما دارم آماده سازی می کنم امیدوارم که از این آموزش خوشتون بیاد و براش شما مفید باشه با ما همراه باشید.

در این آموزش به شما موارد زیر آموزش داده می شود:

1-آموزش ساخت سایه 2- آموزش نحوه ی استفاده از حالت ترکیب 3-آموزش قرار دادن تصویر روی تصویر دیگر 4-آموزش آرایش ابرو5- ساخت گرادیانت 6- آموزش ذخیره کردن با حالت jpeg و.

آموزش ساخت چشم و ابرو و لب برای سیب

برای دانلود آموزش به ادامه ی مطلب مراجعه کنید

امروز برای شما دوستداران فتوشاپ و کاربران عزیز وب سایت آموزش حرفه ای فتوشاپ آموزش ایجاد چشم و ابرو و . بر روی سیب را برای شما دارم آماده سازی می کنم امیدوارم که از این آموزش خوشتون بیاد و براش شما مفید باشه با ما همراه باشید.

در این آموزش به شما موارد زیر آموزش داده می شود:

1-آموزش ساخت سایه 2- آموزش نحوی استفاده از حالت ترکیب 3-آموزش قرار دادن تصویر روی تصویر دیگر 4-آموزش آرایش ابرو5- ساخت گرادیانت 6- آموزش ذخیره کردن با حالت jpeg و.

آموزش ساخت چشم و ابرو و لب برای سیب

دانلود تصاویر به کار برده شده:

حجم فایل: 202 کیلوبایت

تعداد تصاویر: 5 عدد

حالت فایل: zip فشرده شده

پسورد:www.Photoshopi.lxb.ir

دانلود از سرور فتوشاپی

مشخصات ویدیوی آموزشی:

مدت زمان آموزش: 38 دقیقه

حجم فایل: 48 مگابایت

حالت فایل: zip فشرده شده

پسورد:www.Photoshopi.lxb.ir

لینک دانلود:

دانلود از سرور فتوشاپی

فیلم آموزشی ساخت آیکون تماس با ما

آموزش ویدیویی ایجاد افکت شیشه بر روی تصویر - آرشیو

فیلم آموزشی ساخت سایه و روشنایی بدون استفاده از layer style

آموزش ویدیویی ساخت هدر

آموزش ویدیویی ساخت نوشته زیبا در فتوشاپ

آموزش ویدیویی ساخت چشم و ابرو و... بر روی سیب

آموزش ویدیویی ایجاد افکت شیشه بر روی تصویر

آموزش ,حالت ,روی ,ساخت ,تصویر ,فایل ,برای شما ,این آموزش ,چشم و ,بر روی ,آموزش به ,آموزش آرایش ابرو5 ,فتوشاپ آموزش ایجاد

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود فیلم 2017 با زیرنریس hildaesmailpoor2381 اخبار صنعت کولر اجنرال دوبله فارسی فیلم های کوتاه سایت تفریحی نیلوفر نمای کامپوزیت و چوب داستان های کوتاه و خواندنی، جالب و مفید دوربين هاي ديجيتال